Doamnelor și domnișoarelor din Panciu li se pregătește un spectacol omagial de peste 12 mii de euro. Ce artiști vrea să aducă primăria

La Panciu continuă să curgă laptele și mierea pe străzi, toate problemele administrației au fost rezolvate și autoritățile nu au încotro, trebuie să cheltuie banii publici pe distracție. Nicio ocazie nu este de scăpat din atenție, așa se face că la Panciu, în acest moment, se calculează atent miile de euro pentru Ziua Femeii.

Cum Panciu are doar manifestări de cultură, de detalii se ocupă Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu”, care ar vrea să cumpere direct „servicii pentru spectacol Ziua Internaționala a Femeii”, cu 58.500 lei. Până acum nu s-a bătut palma cu SC MEDIA ARTIST BOOKING SRL, pentru simplul fapt că suma cerută de ofertant - respectiv 63.500 lei, adică 13.287,58 euro, e peste cea aruncată de cumpărător. Nu ne îndoim însă că petrecerea pentru femeile din Panciu va avea totuși loc, iar părțile se vor înțelege cumva.

Aflăm din detaliile încredințării directe că spectacolul din 8 martie ar urma să fie prezentat de Cristi Brancu - un obișnuit al petrecerilor din Panciu, pe scenă urmând a urca interpreți cunoscuți, câte 45 de minute de fiecare. Astfel, de cei peste 13 mii de euro, ofertantul promite că se va ocupa de „asigurarea necesarului tehnic - scenă, sunet și lumini pentru buna desfășurare a evenimentului - recital Anca Țurcașiu cu o durată de aproximativ 45 minute - recital Olguța Berbec cu o durată de aproximativ 45 minute - recital Petrică Mâțu Stoian cu o durată de aproximativ 45 minute - recital Ionuț Galani cu o durată de aproximativ 45 minute - recital Formația Clasic Band Focșani cu o durată de aproximativ 45 minute”.

Adauga comentariu