Directorul Direcției de Dezvoltare, cu veniturile „pe masă”: nu se ferește să dezvăluie că încasează pensie de la MAI și ne spune și suma

Din primăvară, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani are o nouă conducere, după ce șeful instituției a plecat să coordoneze CUP Salubritate. Însă, dacă arunci un ochi pe site-ul Direcției de Dezvoltare, ai marea surpriză să afli că urma lui Adrian Vulpoiu încă bântuie scaunul de director, iar cel care încasează în fapt salariul aferent funcției de conducere e undeva în josul listei cu declarațiile de avere.

Noi știm cu certitudine că domnul Costel Dochioiu, fost polițist, este de fapt directorul DDSP Focșani, însă nu ar strica să știe și dumnealui. Adică să actualizeze site-ul sau măcar să completeze o declarație conform cu realitatea.

Acestea fiind spuse, este de apreciat noul director al DDSP Focșani - fost șef birou în cadrul institutției - din punctul de vedere al sincerității și transparenței. Dacă alți pensionari MAI, încă bugetari, se cam feresc să lase în văzul lumii ce pensie au, aflăm că domnul Dochioiu a încasat anul trecut de la Casa de Pensii a MAI un venit total de 44.268 lei. Culmea, suma este mai mică decât venitul total anual de la DDSP Focșani, respectiv 46.551 lei.

La capitolul bunuri imobile, aflăm că directorul/ șef birou al DDSP are două case în Cîmpineanca, însă niciun teren pe care să stea construcțiile...

Mai are domnul Dochioiu două mașini: un VW Passat fabricat în 2006 și un Audi A6 fabricat în 2013, iar anul trecut a vândut un alt autoturism cu 4.500 de euro. La capitolul datorii, aflăm că directorul DDSP Focșani este ca oricare alt muritor de rând: are trei credite în lei, ultimul contractat chiar în acest an - în sumă de 45.000 de lei, scadent în 2024.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Poliția Română

Adauga comentariu