Directorul de la CUP Salubritate, un modest. A trăit anul trecut doar din salariul de la Direcția de Dezvoltare

Adrian (pe numele complet și Nicolae) Vulpoiu și-a depus prima sa declarație în calitate de director al CUP Salubritate. Din martie anul acesta, Vulpoiu a trecut de la o societate subordonată Consiliului Local Focșani la alta, părăsind Direcția de Dezvoltare pentru societatea de salubritate a orașului, motiv pentru care momentan nu aflăm pe ce cifre se discută în prezent.

Cert este că anul trecut a cumulat salarii de director de la Direcția de Dezvoltare în sumă totală de 73.383 lei, acesta fiind singurul său venit. Veniturile familiei au fost întregite însă de soția acestuia, care este tehnician.

Dacă anul trecut directorul Vulpoiu nu avea case, apartamente sau terenuri, anul acesta rubricile au fost completate cu câteva bunuri imobile moștenite, deținute în cotă parte cu alte persoane: un teren intravilan în Focșani și o casă, precum și un apartament, plus alte cinci terenuri în comuna Străoane - trei agricole, unul forestier și ultimul din acea categorie cinci, „alte categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil”.

Adauga comentariu