Din cronicile Jitiei: primarul Ion Păun pedepsește străzile pentru criticile care i-au fost aduse de oameni!

Păunașul comunei Jitia, adică edilul localității, a băgat spaima-n localnici fiind, vorba cronicarului Ureche, „mânios și degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat”. Ne-a ajuns și nouă la ureche că administratorul vremelnic al localității nu sportă să fie criticat, chiar dacă unii au curajul să facă lucrul acesta pe bună dreptate.


Primarul Ion Păun a intrat în istoria orală a localității atunci când, exact ca în proverbul „chelului tichie de mărgăritar îi lipsea”, a cumpărat pentru primărie o mașină de teren în valoare de 35.000 de euro, cam un sfert din bugetul instituției. Asta se întâmpla prin 2017, la un an de când fusese ales primar purtând culorile partidului fanion al țării, PSD.


De data aceasta, edilul comunei s-a dovedit deranjat peste poate de faptul că oamenii s-au plâns de modul în care este distribuită apa potabilă în localitate. Unii dintre gospodarii localității contestă programul de furnizare care, spun ei, se face după ureche și la bunul plac al unora.


După aceste critici, ca un făcut, materialul antiderapant împrăștiat de angajații primăriei a ajuns peste tot, mai puțin pe strada celor care au criticat omniștiența primarului. Ca să nu pară într-o ureche, oamenii au făcut și un filmuleț. Vizionare plăcută!

 

Foto+video: Jitia Press

 

Adauga comentariu