Din ciclul igiena orală pe primul loc! Zânul Măseluț al Focșaniului a împărțit periuțe de dinți copiilor!

Am aflat cu toții, unii ieri, alții astăzi, că municipiul Focșani are tot ce-i trebuie, adică nu-i lipsește nimic. Altfel nu se explică ideea primarului de a împărți periuțe de dinți copiilor, în timp ce orașul face implozie. Aproape că nu ne-a venit să ne credem ochilor! Prin uluitorul său gest, primarul Cristi Misăilă continuă să ne uimească cu capacitatea sa de a face lucruri de mare trebuință pentru târgușorul amărât al Focșanilor.


Probabil că, după ce a vizitat șantierele patriei și a scrutat curios viitorul urbei într-una dintre miile de găuri ce împodobesc drumurile don oraș, edilul s-a simițit responsabil de soarta focșănenilor de mâine (cu drept de vot) și a dat o raită pe la clasele I-IV. Și ca să nu vină cu mâna goală, a adus periuțe de dinți!


Lăsând gluma la o parte, ceea ce a făcut primarul ne aduce aminte de proverbul cu nuca și peretele. Adică, asta înseamnă că te plictisești teribil, monșer! Care va să zică, toate atribuțiile de slujbaș al cetățenilor au fost îndeplinite și, în lipsă de altceva mai bun, o facem pe Zâna Măseluță!

Adauga comentariu