Din ciclul cum să prinzi „guguștiuci”, astăzi, episodul cu tigaia de 3.000 de lei!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea împreună cu mai mulți colegi ai lor din Biroul de Investigații Criminale Focșani au dat o lovitură cruntă unui grup infracțional organizat sub forma unei societăți comerciale care vindea cratițe la suprapreț.


Gospodinele pot răsufla ușurate, oamenii legii și-au făcut din nou datoria! Ieri, 14 martie, polițiștii au descins chiar în timpul în care angajații unei anume societăți (nu ni s-a spus care) încercau să vândă unor oameni de bună credință, în termeni argotici, guguștiuci, produse de gătit.


Oamenii legii au stabilit că șarlatanii le băgau sub nas ageamiilor  tot soiul de oale și cratițe la un preț de 15 ori mai mare decât cel real. Pehlivanii aveau vrăjeală la ei cât cuprinde întrucât persoanele, peste poate de inocente, achiziționau câte o tingire și la 3.000 de lei, cu adânca impresie că obiectul era confecționat din materiale specifice navelor spațiale.


Polițiștii au amendat societatea cu suma de 2.000 de lei, mai mult simbolică, dacă ne întrebați pe noi, și au confiscat tigăi în valoare de 100.000 de lei.

 

Adauga comentariu