Din campanie: Norica și Tări nu au loc de Iordănescu, Rareș Bogdan a fost încuiat iar cheia a fost aruncată

Afișajul electoral se face în Vrancea după bunul plac al primarilor și în funcție de preferințele politice ale acestora. Iar cine nu are loc, se înghesuie. La Păulești, spre exemplu, bannerele cu România care merită mai mult încă mai stau agățate de stâlpi. Sau cel puțin așa ne asigură un cititor care ne-a trimis pozele de mai jos:

Aceasta în condițiile în care partidele politice ar fi trebuit să elimine bannerele şi materialele publicitare utilizate în activitatea de promovare. Cine să sancționeze? Unii nu știu sau au uitat că în timpul campaniei electorale sunt permise numai afişele cu dimensiunile prevăzute de Legea 334 şi în locurile speciale de afişaj electoral, dispuse prin decizia primarului. Și, apropo de decizia primarului, cineva ne spune că la Ciorăști afișul cu Rareș Bogdan a fost pus sub cheie. Nu cumva să ni-l fure cineva:

Cireașa de pe tort este însă la Colacu, în Valea Sării. Afișul cu Norica și Tăriceanu avea nevoie de mai mult spațiu pe panoul amplasat strategic, astfel încât aceștia au decis împreună să îl elimine pe UNPR-istul Iordănescu. Le ajunge Ilie Năstase, ce atâtea candidaturi?

Adauga comentariu