DIICOT Vrancea a făcut o acțiune pe linie de trafic de droguri și a confiscat șapte telefoane. Captura a constat în „resturi de țigări confecționate artizanal și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv”

Zi cu ghinion pentru „mafia” drogurilor din Vrancea. Miercuri, chiar pe 13, polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri. Ce s-a întâmplat a fost comunicat oficial azi, după 9 percheziții la domiciliile principalilor suspecți și două dosare trimise în instanță pentru ca judecătorii să dispună arestarea preventivă.

Cu această ocazie au fost identificate și ridicate 7 telefoane mobile, 3 grindere, un mini-cântar electronic, resturi de țigări confecționate artizanal și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Zece  persoane  au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise. În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a emis împotriva unei tinere de 24 ani ordonanță de reținere, fiind prezentată Tribunalului Vrancea care a dispus măsura arestului la domiciliu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de risc”, se arată în comunicatul de presă.

Dacă arestarea preventivă a tinerei din Cîmpuri „a picat”, cea de-a doua propunere de arestare preventivă se va judeca luni, suspectul fiind însă de negăsit. Tânăra din Cîmpuri nu are voie să părăsească domiciliul cel puțin până la noi dispoziții ale instanței și au fost dispuse și alte măsuri de prevedere, printre care și interdicția de a comunica cu inculpatul propus spre arestare.


 

 

Adauga comentariu