Dezamăgire: doar transport gratuit către Mausoleul Mărășești. Cei care vor să se ducă la manifestări trebuie să vină cu micii și berea la pachet!

Municipalitatea „pune umărul” la sporirea numărului de participanți ce vor fi prezenți la Mărășești în cadrul menifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri. Ca oficialitățile invitate să-și poată pună palma pe buzunarul de la piept în timp ce se intonează Imnul Național, sub privirile a sute, mii, milioane de oameni, edilul Cristi Misăilă va asigura transport gratuit spre edificiul închinat eroilor din Mărășești. Doritorii trebuie să știe că începând cu ora 18.00, mai multe autobuze îi vor aștepta în patru locații: Mausoleul Eroilor din Cartierul Sud, Parcul Schumann, în fața clădirii Finanțelor Publice Vrancea și în gară, pardon, eurogară.


Comozii ori cei care nu doresc să se deplaseze până la Mărășești, vor putea urmări spectacolul live, chiar din Piața Unirii, pe ecrane enorme. În avanpremieră, vă putem dezvălui totuși câte ceva din uluitoarea și extravaganta manifestare, informații preluate chiar de pe pagina de Facebook a celui dintâi vrâncean, președintele CJ, Marian Oprișan: „cei prezenți vor putea asista la: salve de tun, survol aerian, ceremonial militar și religios, moment de reculegere cu intonarea Semnalului Liniștea”. După toate acestea, bonus, va avea loc și un spectacol simfonic intitulat „Pe aici nu se trece!”, unde vor evolua, ca să zicem așa, Gheorghe Zamfir, Leontina Văduva dar și Corul „Accoustic”.

 

Adauga comentariu