Deținutul evadat este de negăsit

Vasilică Ciobotaru a reușit până acum să se ascundă destul de bine de zecile de polițiști, jandarmi și angajați ai penitenciarului care îl caută. Azi noapte activitățile au fost sistate, iar oamenii legii nu aveau încă o pistă concretă. Căutările au fost reluate în această dimineață începând cu ora 07.00, pe urma deținutul evadat fiind 110 polițiști, 62 lucrători din cadrul penitenciarului și 16 jandarmi. Căutările continuă cu sprijin aerian din partea Inspectoratului general de aviație.

Vasilică Ciobotaru se află în spatele gratiilor de la începutul anului 2005 fiind închis pentru omor calificat și viol. Victima avea 73 de ani și locuia singură în Boghești, unde avea domiciliul și deținutul. În august 2005 acesta a fost condamnat definitiv la 22 de ani de închisoare pentru faptele sale, iar după câțiva ani  de detenție, pentru că dăduse dovezi de îndreptare, lui Vasilică Ciobotaru i s-a permis să iasă la muncă, fiind încadrat în regim deschis.

Așa a reușit ieri să fugă din locul în care își desfășura activitățile, Aviputna Golești. A sărit un gard și dus a fost, iar de atunci oamenii legii sunt pe urma lui.


La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albaştri, bluză de trening bleumarin cu sigla Adidas şi bocanci. 

 


 

 

Adauga comentariu