Deputatul USR Claudiu Năsui a venit în Vrancea să se lupte cu hidra pesedistă! Încă nu știm ce cap o să taie prima dată!

Deputatul USR Claudiu Năsui și-a deschis birou parlamentar în Focșani, chiar în sediul filialei partidului din Vrancea, asta după ce primarul Cristi Misăilă s-a făcut că plouă la solicitarea deputatului de a primi un sediu, pe motiv că nu există spații libere care să fie atribiuite pentru această activitate.

 Claudiu Năsui are 32 de ani și este la primul mandat în Parlamentul României. Decizia de a deschide un birou parlamentar în Focșani a venit după ce a analizat situația politică din Vrancea, județ aflat sub conducerea PSD de foarte mulți ani: „de la centru lucrurile nu sunt văzute ca pe plan local. Aici, mafia și hidra sunt văzute mai îndeaproape și îți dai seama că lupta împotriva lor este una pe care nu o poți duce singur. Degeaba ieșim în stradă la București, degeaba mai facem un protest în parlament sau ținem un discurs, că ei tot o să aibă puterea de vot suficient de mare încât să ne închidă gura”, spune deputatul USR.

Tânărul politician crede că singura șansă a formațiunii din care face parte este ca ficare membru de partid, fiecare cetățean să-și facă treaba. Claudiu Năsui își dorește ca până în 2020, an cu importanță electorală crucială pentru USR, Vrancea să aibă filiale în toate localitățile, iar pentru atingerea acestui obiectiv trebuie găsiți oameni „care să poarte această luptă în local, care să fie dispuși să candideze, să se promoveze pe ei și ideile USR-ului, care să fie dispuși să ducă mai departe o revoluție cetățenească”.

De aceea, Claudiu Năsui este convins că modul în care USR poate câștiga oameni este dialogul deschis cu aceștia. Pentru mediul rural, politicianul se gândește chiar la o reformă a modului în care sunt acordate subvențiile agricole, în sensul că ar trebui să existe o plafonare a acestora.

La nivelul județului Vrancea, USR are trei filiale ce însumează puțin peste 30 membri.

Adauga comentariu