Deputatul Tîlvăr, despre țățismele din Parlamentul European: „Sper că prestaţia reprezentanţilor guvernului a fost convingătoare”

Fiecare a văzut și a auzit fix ce a vrut din dezbaterile de azi din Parlamentul European, în funcție de ce trebuie să susțină. După ce premierul nostru ne-a făcut de râs încă o dată, deputatul vrâncean Angel Tîlvăr (PSD) s-a gândit câteva clipe și a scris două, trei rânduri pe pagina sa de Facebook. De încurajare, cum altfel.

Dezbaterea de astăzi din Parlamentul European a fost un prilej de a discuta o serie de aspecte care au stârnit controverse. Sper că prestaţia reprezentanţilor guvernului a fost convingătoare, pentru că este în interesul României ca preşedinţia română a Consiliului UE să ne găsească pregătiţi din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte evoluţia democratică. Astfel, cred că s-a înţeles că ţara noastră nu poate fi subiectul aplicării standardelor duble, iar conflictele politice interne nu trebuie să afecteze parcursul european al României. Împărtăşirea valorilor europene nu este un lucru care poate fi pus la îndoială în ceea ce priveşte România, iar faptul că în ţara noastră există un număr redus de eurosceptici reprezintă un argument în favoarea faptului că Uniunea Europeană este o opţiune care nu lasă loc de echivoc”.

Adauga comentariu