Deputatul Halici avertizează că USR vrea să fraudeze alegerile, prin intermediul unui mesaj intern care incită la ilegalități. Același mesaj a circulat și la Referendumul pentru familie, iar USR l-a catalogat și atunci ca fiind fals

Nicușor Halici, deputat PSD de Vrancea și președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților, a ieșit astăzi într-o conferință de presă pentru a discuta mai multe aspecte ...de campanie. Deputatul a început cu o hârtiuță care ar proveni din interiorul USR, mai precis de la filiala din Iași. Numai că reprezentanții USR Vrancea ne-au informat că același mesaj prezentat ca „nou” astăzi a circulat la Referendumul din toamnă. Și că nici atunci nici acum nu ar fi fost scris de cineva din interiorul partidului: „este un fals”.

 

Nicușor Halici a informat jurnaliștii că vrea să atragă atenția asupra unor activități „pe care pare că un competitor vrea să le desfășoare în următoarea perioadă și mai ales în ziua scrutinului. E vorba despre Aliana USR 20+. Chestiunile care duc la această concluzie și informațiile au început mai din timp, noi le-am tratat în sfera normalității USR, nu în sfera normalității unei clase politice, fapt pentru care nu le-am dat foarte mare atenție. În schimb, în cursul zilei de ieri, în on-line, pe pagina USR Iași a apărut un material:

E un mesaj folosit pe platforma internă a USR, noi am făcut rost de el... e clar că cei de la USR fac întotdeauna ce critică. Ei critică ceea ce li se pare sau cum li se pare că nu ar trebui să se procedeze, iar pe de altă parte - și asta o fac la nivel de întreaga lor activitate politică, parlamentară și ce mai vreți. Că alta nu prea au... administrativă habar nu au ce e cu ea...

De aceea PSD atrage atenția în legătură cu acțiunile Alianței 2020. De frica obținerii unui scor rușinos și pentru a descuraja o prezență la vot, USR intenționează să creeze incidente electorale, pe care apoi să le raporteze ca fiind comise de partidele oponente, în special PSD. Astfel de scenarii sunt convins că sunt create în laboratoarele inteligence de care beneficiază Uniunea Salvați România, implicit acum Alianța 2020”, a afirmat Nicușor Halici în conferința de presă.

Adauga comentariu