Deputatul Cosette Chichirău la Focșani: „Alianța 2020 USR PLUS, o alternativă reală nu doar la PSD-ALDE, ci și la PNL”. VIDEO

Cosette Chichirău, deputat USR, a dat sâmbătă o fugă la Focșani pentru a-și susține colegii la strângerea de semnături, dar și pentru o întâlnire cu „simpatizanții” - după cum suna anunțul oficial. Deși spune că deja au fost strânse cele 200 de mii de semnături necesare intrării în cursa pentru europarlamentare, deputatul USR consideră că activitatea trebuie să continue. Acum, că tot și-au luat de o grijă după ce Înalta Curte a decis că Alianța 2020 USR PLUS poate merge înainte, în noua formațiune se fac planuri: se speră la un procent de 20% pentru municipii. Referitor la ceea ce s-a întâmplat în instanță, Cosette Chichirău ne-a spus că decizia inițială a fost aberantă, „iar soluția Înaltei Curți a venit ca o reparație, dat fiind că Alianța este dorită și așteptată de oameni”.

Alături de deputatul USR, în Focșani a fost și Vlad Gheorghe, consilier USR în Camera Deputaților și candidat al Alianței 2020 USR PLUS. Acesta consideră că sunt pregătiți pentru ceea ce urmează și că nu se tem de nimic. Ba chiar au planuri mari: „Alianța merge mai departe și cu acest nume, Alianța 2020, pentru că scopul ei este să ajungă la guvernare”. Vlad Gheorghe a spus că mereu ei vor reprezenta alternativa corectă. Mai mult decât atât, Cosette Chichirău a subliniat că nu doar PSD-ALDE sunt partide de ocolit, ci și PNL, „partide vechi, cu anumite obiceiuri, iar cu această alianță, USR+ oferă o alternativă nouă față de tot sistemul anterior”.

Această „alternativă nouă” a fost explicată de Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea: „Suntem oameni care nu am mai făcut politică și care ne-am trezit puțin la realitate după votul dat în 2016 și prezența slabă. Și într-adevăr suntem o alternativă”. 

Adauga comentariu