Deputatul Angel Tîlvăr se menține financiar - suplu. Nu se lăfăie în lux dar nici de foame nu moare!

În ultimii ani, deputatul Angel Tîlvăr pare să fi pus ceva deoparte. Chiar dacă declarația sa de avere nu este impresionantă, suntem siguri că politicianul vrâncean nu-și face griji în legătură cu ziua de mâine. Social-democratul nu are trecute pe numele său terenuri sau locuințe, însă are o mașină de teren – Dacia Duster și o barcă de pescuit Laguna, pe care o folosește în scopuri recreative.

Dacă în anul 2015 depozitele bancare ale deputatului valorau 102.755 de lei, iată că, pe parcursul câtorva ani, fostul dascăl a reușit să pună deoparte 114.129 de lei și 1.024 de euro. De asemenea, fire echilibrată, politicianul a reușit să-și manțină la același nivel și datoriile. În 2015, acestea reprezentau 4 credite, însumând 45.196 lei, cu 4.200 de lei mai mult decât în 2017, când deputatul avea creanțe de 40.800 de euro.

În anul 2015, Angel Tîlvăr a avut două surse de venit: de la Parlamentul României, unde era deputat – 9.399 lei și de le Ministerul Afacerilor Externe (ministru) – 98.411 lei. Tot atunci, soția sa era angajată la Consiliul Concurenței dar preda și la Colegiul „Gh.Asachi” din Focșani, sporind averea familiei cu 73.520 de lei. Anul trecut, familiaTîlvăr a mai strâns puțin cureaua: oficial, politicianul a avut ca unică sursă de venit salariul de deputat – 90.292 de lei, în timp ce soția sa a câștigat 55.930 de lei, păstrându-și funcția de inspector la Consiliul Concurenței.

Deputatul Angel Tîlvăr face parte din Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport dar și din Comisia pentru afaceri europene, a cărei președinte este din februarie 2018. De asemenea, politicianul este membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Portugheză, Irlanda și China. De la începutul mandatului, Angel Tîlvăr a avut 62 de luări de cuvânt în plen, 25 de declarații politice, 22 de propuneri legislative (din care două au fost promulgate legi), 39 de întrebări și interpelări și o moțiune. Deputatul și-a adus, deci, contribuția la Legea cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și Legea privind finanțele publice locale și administrația publică locală.

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu