Deocamdată, piețele din Focșani nu vor fi închise. Primăria anunță acțiuni de igienizare și dezinfecție!

În urma urma unei ședințe a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Focșani s-a luat măsura ca toate piețele aflate pe raza orașului să fie igienizate și dezinfectate. În zilele următoare, în cea mai importantă piață din Focșani, Piața Moldovei, vor avea loc acțiuni de dezinfecție și deratizare, pavimentele din incintă urmând să fie spălate cu apă fierbinte și dezinfectant.


„La nivelul fiecărei piețe au fost asigurate grupuri sanitare cu materiale de igienă necesare pentru dezinfecția mâinilor și a suprafețelor, astfel încât utilizatorii și consumatorii să aibă la dispoziție pentru igiena personală apă, săpun dezinfectant și uscătoare cu aer cald.


De asemenea, toți angajații au fost informați și instruiți cu privire la metodele de preventive, iar utilizatorii și consumatorii se pot informa cu privire la metodele de prevenire consultând afișele expuse în incinta piețelor”, scrie primarul Cristi Misăilă pe pagina sa de Facebook.


Edilul Focșaniului mai face un apel către toți agenții economici din municipiu să facă tot posibilul pentru reducerea aglomerației din spațiile comerciale și să dezinfecteze cât de des suprafețele atinse în mod frecvent de cumpărători, cum ar fi cărucioarele, coșurile de cumpărături, clanțele și chiar zonele din preajma caselor de marcat.  

 

Adauga comentariu