Declarații fulminante ale lui Oprișan la Consiliul Național PSD: „Partidul Social Democrat este România!”

În cadrul Consiliului Național PSD, Marian Oprișan se repede la gâtul trădătorilor din PSD. Potrivit MEDIAFAX, vicepreședintele PSD le-a transmis acelora care nu sunt de acord cu ce face Dragnea. „Dacă nu te înțelegi, ești liber să o spui, dar la Biroul Permanent, la CEX, nu să facă un leitmotiv pentru a justifica propria conștiință și caracter care te determină ca în momentele grele să facă pact cu dușmanii partidului”, a spus liderul social-democraților din Vrancea.


Opișan consideră că PSD reprezintă poporul român și dacă trădezi PSD, trădezi România. Declarațiile președintelui PSD din Vrancea nu s-au oprit aici. El a felicitat guvernul pentru faptul că „50% din programul de guvernare a fost îndeplinit”. „Le-am promis că noi nu suntem Băsescu ți partidele de dreapta care le-au tăiat drepturile, noi suntem servitorii românilor și de aceea știm să mărim salarii, pensii și românii să aibă o viață mai bună”, a mai spus Marian Oprișan, potrivit MEDIAFAX

Președintele PSD Vrancea a făcut un apel la premierul Viorica Dăncilă, pe care o tot poartă pe la Focșani ca pe sfintele moaște, ca guvernul să adopte OUG. „Eu, ca cetățean al acestei țări vă încurajez să facem dreptate, anume să folosiți prevederea constituțională și să dați ceea ce este normal: amnistia și grațierea în România anului 100”, a clamat Oprișan, conform MEDIAFAX.

 

Adauga comentariu