„De 1 iunie fii M.A.I. copil”. Două zile de sărbătoare pentru copiii instituționalizați, în Tabăra Gălăciuc, alături de jandarmi, pompieri și polițiști

Tabăra Gălăciuc va găzdui timp de două zile un eveniment în care sunt implicate structuri ale Jandarmeriei, ISU și IPJ, totul pentru a sărbători Ziua Copilului. Campania pusă la cale se intitulează de altfel „De 1 iunie fii M.A.I. copil” și va demara sâmbătă cu o serie de activități dedicate copiilor mai mari și mai mici.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, structurile M.A.I. de la nivelul județului Vrancea vor organiza campania „De 1 iunie fii M.A.I. copil”. Pe parcursul a două zile (1 și 2 iunie), copii cu vârste cuprinse între 11-17 ani, împreună cu însoțitorii din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea se vor bucura de o tabără tematică la Centrul de Agrement Gălăciuc. Pe lângă activitățile de recreere și socializare, se dorește crearea unui dialog viabil între participanți și reprezentanții structurilor teritoriale ale M.A.I., în scopul informării și educării tinerilor cu privire la consecințele adoptării unui comportament antisocial, cunoașterea și promovarea drepturilor în cazul în care sunt victime ale unui astfel de comportament, precum și cunoașterea metodelor de apărare și protecție în cazul situațiilor de urgență”, au comunicat cei de la ISU Vrancea.

Adauga comentariu