Daniel Drăgan anunță pe Facebook că este candidat la Primăria Mărășești și îl tăguiește în postare pe președintele PNL Vrancea. Cătălin Toma: „Momentan este o competiție internă, urmează un sondaj”

La Mărășești alegerile locale se desfășoară mult mai rapid decât în tot județul nostru. Ce să spun eu de județ..., mai rapid decât în toată România. Cum Daniel Drăgan anunță azi pe Facebook că este deja candidatul PNL la scaunul mult visat, în condițiile în care nici măcar nu a fost efectuat sondajul legat de desemnarea candidatului formațiunii, e de așteptat ca în „orașul erou” scrutinul să aibă o altă viteză.

Din păcate, domnul Drăgan și onor aleasa inimii sale m-au blocat pe Facebook după această opinie și nu mi-a apărut vreo notificare. Din fericire, Facebook este accesat și de alte persoane, care au scăpat de mintea îngustă a domnului Drăgan și așa am putut citi ce visează dumnealui. Ca să vezi, oamenii știu a copia o postare și a face capturi de ecran, ce chestie!

Una peste alta, domnul Daniel Drăgan anunță victorios că este candidatul PNL la Primăria Mărășești și că va face lucruri bune, dar că are nevoie de sprijinul cetățenilor. Nu doar că scrie pe Facebook aceste lucruri, ci îl tăguiește în postare pe Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea. Eu știam că încă vorbim de un sondaj intern, nu de o candidatură certă a cuiva, așa că l-am contactat pe Cătălin Toma, pentru a ne lămuri. Ei bine, ni s-a confirmat cu adevărat chiar de către conducerea PNL Vrancea că Daniel Drăgan „a furat startul”.

Domnul Daniel Drăgan este candidat în competiția internă. Momentan este o competiție internă, urmează un sondaj, până în martie urmând a se stabili cine va fi candidatul PNL la Primăria Mărășești”, ne-a spus Cătălin Toma. Acesta a adăugat și că la sondaj sunt înscrise alte două persoane, în afară de Daniel Drăgan: Mihaela Baclov și Emil Radu. Să îți tot alegi candidatul, am zice noi.

Dar, dacă sunteți curioși, puteți citi și postarea scrisă de Daniel Drăgan. Măcar de această dată nu a mai faultat limba română.

Stimați locuitori ai orașului Mărășești, vă anunț pe această cale că voi candida pentru funcția de primar la alegerile locale din acest an, o opțiune care este cunoscută de dumneavoastră având în vedere parcursul meu politic din ultimii ani. Am pornit la drum acum 8 ani, atunci când partidele de opoziție de dreapta din Mărășești au fost anihilate de actualul primar și suita lui. Am început să construiesc o echipă cu care am participat la alegerile din 2016, unde am obținut un scor bun.

În același timp am avut câteva realizări personale în plan profesional, care au avut impact și în viața comunității. În ultimii 4 ani, am reușit să coordonez peste 30 de proiecte finanțate din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene. Cea mai importantă realizare rămâne însă faptul că am salvat clădirile fostului Spital Mărășești de la o distrugere iminentă așa cum s-a întâmplat cu toate instituțiile și fabricile orașului Mărășești. În prezent, aici funcționează un Cămin de bătrâni în subordinea D.G.A.S.P.C. Vrancea, la standarde europene.

După validarea candidaturii mele de către organizația locală a PNL și Biroul Politic Județean al PNL, voi demara campania electorală bazată pe realitățile și oportunitățile pe care le are orașul Mărășești.

Înființarea Spitalului orășenesc ,,Doctor Dima Cozma,, este o prioritate de grad zero. Pot spune că sunt bani pentru construirea unui spital nou. Este nevoie doar de implicarea autorităților locale, care să își dorească realizarea acestui proiect, pentru că fără spital Mărășeștiul nu poate fi considerat cu adevărat un oraș.

Investițiile în infrastructura școlară sunt prioritare. În acest domeniu este nevoie de o strategie nouă pentru resuscitarea învățământului liceal, investiții în școlile generale, construirea unei noi grădinițe cu creșă și înființarea unor centre de învățare după școală.

Proiectul Guvernului PNL de dezvoltare a rețelelor de gaze poate fi transpus în practică. În maximum 3 ani putem avea o rețea de gaze naturale în orașul Mărășești, de la Cartierul Doaga blocuri până la Călimănești, investiție care va contribui la ridicarea nivelului de viață și a confortului cetățenilor din acest oraș.

Drumurile din orașul Mărășești pot fi asfaltate cu fonduri europene. O atenție deosebită voi acorda drumurilor din satele componente, Călimănești, Haret, Pădureni, Doaga, care pot fi asfaltate în următorii 2 ani. Unele din aceste drumuri sunt drumuri județene și, împreună cu domnul Cătălin Toma, viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, vom realiza visul locuitorilor din satele Mărășeștiului și, de asemenea, vom face aceste locuri atractive pentru tinerii care doresc să trăiască într-un mediu frumos și natural cu condiții civilizate.

Vom înființa un adăpost pentru câinii comunitari așa cum am promis de fiecare dată când am discutat cu cetățenii despre această problemă, care afectează viața de zi cu zi a orașului.

Atenția pentru tinerii și copiii Mărășeștiului este de o importanță vitală, pentru că fără ei orașul nostru nu are viitor. Avem obligația să creștem o viitoare generație sănătoasă și dornică să trăiască pe meleagurile natale. De aceea, investițiile în sport și educație sunt determinante pentru asigurarea viitorului orașului Mărășești.

Curățenia orașului și ridicarea gunoiului menajer a populației se vor face în condiții civilizate, cu prețuri decente. Vom deschide stația de colectare și sortare de la Haret, care va avea ca rezultat scăderea tarifelor pentru salubritatea orașului.

Înfrumusețarea orașului poate fi făcută cu resurse puține, dar pentru aceasta este nevoie de voință, responsabilitate și interes față de cetățenii orașului.,

Fiți alături de mine, susțineți candidatura mea la Primăria orașului Mărășești și vom avea un oraș cu care să ne mândrim!

Daniel Drăgan”.

Adauga comentariu