Dai în PSD, suporți consecințele! Vrânceanul care a atentat la imobilul în care se strâng social democrații, condamnat cu suspendare

Vrânceanul acuzat că a încercat să distrugă liniștea din sediul PSD și-a aflat ieri pedeapsa. Judecătoria Focșani a considerat că pentru fapta sa antisocială este nevoie de o măsură restrictivă, însă inculpatului i-a fost arătată clemență. Dat fiind că a fost doar tentativă de distrugere și că și-a recunoscut și regretat fapta, vrânceanul a primit o pedeapsă cu suspendare. Acesta a fost judecat după ce, pe 14 august, a aruncat o sticlă ce conţinea o substanţă inflamabilă, îmbibată într-un material textil, peste gardul sediului PSD. Ca măsură punitivă, inculpatul, originar din Golești, trebuie să presteze muncă în folosul comunității în comuna în care locuiește. Totodată, deși reprezentanții PSD nu au cerut daune, vrânceanul trebuie să achite 650, cheltuieli judiciare.

Condamnă pe inculpatul ..., pentru tentativă la infracțiunea de distrugere, la o pedeapsă de 1 an și 4 luni închisoare. ...dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. ...obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Vrancea la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. ...inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Goleşti, judetul Vrancea, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. ...Constată că partea vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză împotriva inculpatului”, se arată în hotarârea care poate fi atacată cu apel. 

Comentarii

dany

22.01.2019 18:31

mi se pare o tampenie sa-ti dea pedeapsa pentru asa ceva . treaba e ca acesti parlamentari (toti) ne instiga , ex : legea gratieri , pensi nesimtite pentru astea mai sus mentionati , daca ei nu stiu nici macar ca litru de benzina (ex tariceanu)  si mai sunt multe . tot ce am scris nu este o instigare este o opinie personala tratatio ca atare . 

Adauga comentariu