Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr” a avut șase câștigători în acest an

Între 19 și 20 iunie, 30 de pescari vrânceni au participat anul acesta la cea de a patra ediție a Cupei de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr”, eveniment comemorativ care a devenit deja o tradiție pentru lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea dar și pentru cei care l-au cunoscut pe comisarul șef Tomiță Lazăr. Deschiderea oficială a concursului a fost făcută de șeful IPJ, comisarul șef Remus Nica, în prezența familiei Lazăr.


„Ne bucurăm că și anul acesta am reușit să organizăm competiția de pescuit sportiv in memoria regretatului nostru coleg Tomiță Lazăr. Pe această cale, asigurăm familia de sprijinul nostru necondiționat și așteptăm cu nerăbdare sosirea pe lume a celui mai tânăr membru al familiei. De asemenea, apreciez modul în care s-a desfășurat activitatea și felul în care am demonstrat că polițiștii sunt o familie mare, atât în timpul misiunilor cât și în viața cotidiană”, a fost mesajului comandantului poliției din Vrancea, Remus Nica.


După o noapte de stat cu ochii la plută, juriiul a făcut departajarea. Pe locul I s-au clasat Daniel Ioniță și Daniel Cojocaru, locul al doilea a fost ocupat de Gabriel Negoiță și George Simiz iar locul al treilea a aparținut tandemului Nicușor Tudorache și Sorin Murea. Câștigătorii au fost premiați cu articole sportive, au primit cupe și medalii.


„Vrem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest eveniment sa aibă loc și în acest an și sperăm să continue. Tata ne spunea întotdeauna că lumea îl respectă în calitate de polițist și ne bucurăm să vedem că și după ce a trecut în neființă acest lucru continuă. Astăzi „culegem” ceea ce el a sădit. A reușit să rămână în amintirea tuturor ca un OM, un profesionist adevărat, un sportiv și un bun pescar, așa că acest eveniment este mai mult decât potrivit pentru a-i aminti numele. Vă mulțumim din suflet tuturor!”, a fost mesajul familiei Lazăr.

Adauga comentariu