Cunoscut al lui Marian Oprișan, printre victimele unui accident din județul Hunedoara. OPRIȘAN: „Am vorbit personal cu Raed Arafat să trimită un elicopter să îi salveze viața acestui băiat”

Una dintre persoanele rănite într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Bănița, județul Hunedoara, este un apropiat al președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Potrivit declarațiilor făcute de Oprișan, starea gravă în care se află bărbatul de 46 de ani l-a impresionat până acolo încât l-ar fi sunat pe Raed Arafat, pentru ca un elicopter să intervină să îl transfere la un alt spital din țară.

Nu e rudă cu mine, este un cunoscut. Am vorbit personal cu Raed Arafat să trimită un elicopter să îi salveze viața acestui băiat și să îl transfere la Floreasca”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pentru Stiri de Focșani.

Ziar de Hunedoara scrie că elicopterul nu a putut însă să plece înspre Petroșani, întrucât vremea de afară nu permite acest lucru. 

Una dintre victime va fi transportată la București. Dacă va fi transportată sau nu cu elicopterul, depinde de condițiile meteo și dacă se poate asigura sau nu un astfel de transport. În acest moment, la nivelul Petroșaniului nu pot fi efectuate zboruri cu elicopterul. Pacientul ar putea fi transportat cu ambulanța”, a declarat Alin Vasilescu, pentru ZIAR DE HUNEDOARA. Acesta a mai spus că toți trei pacienții erau în stare gravă la momentul sosirii la spital.

Accidentul rutier s-a produs azi, pe drumul național (DN) 66, pe raza localității Bănița. Șoferul unei dubițe înmatriculate în Gorj a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul în care se aflau cele trei victime, toate trei din Lupeni. La volanul autoturismului ar fi fost un cunoscut al lui Oprișan. Familia președintelul CJ Vrancea are afaceri în municipiul Lupeni, susțin cei de la gddhd.ro. Este pentru a doua oară când numele baronului local de Vrancea este legat de un accident rutier produs în județul Hunedoara. În urmă cu trei ani, mașina de serviciu al șefului CJ Vrancea, condusă de un tânăr de 27 de ani, a lovit un cap de pod pe raza unui municipiu din Valea Jiului. În autoturism s-ar fi aflat Marian Oprișan și iubita acestuia. 

Adauga comentariu