Cum vor funcționa instituțiile primăriei în vacanța de Paște și 1 Mai

Bugetarii și unii dintre norocoșii de la patronate s-au așezat în poziție de start pentru vacanța de Paște și 1 mai. Alții, mai ghinioniști, vor sărbători prin muncă, sau cel puțin așa vor mărturisi scrâșnit amicilor care-i vor întreba ce fac zilelea astea. Oricum, printre cei care mai rămân pe metereze, mai găsim și câțiva angajați ai instituțiilor subordonate primăriei, de aceea credem că ar fi util să prezentem cine va fi la post și cine nu.


De la început trebuie să-i anunțăm pe cetățeni că în perioada 26 aprilie – 1 mai (inclusiv), primăria va sta închisă cu șapte lacăte. CUP Salubritate va opri motoarele duminică, 28 aprilie, fiind prima zi de Paște, ceea ce înseamnă că nu va fi ridicat gunoiul. Vestea bună este că în restul celorlalte zile angajații instituției vor fi la datorie, chiar dacă cu program redus.


Salubritatea stradală va fincționa non-stop, dar cu program redus de lucr. În schimb, sediul unității va sta închis între 26 și 29 aprilie și 1 mai. Salariații Ateneului Popular și ai Teatrului Municipal se vor bucura de o vacanță frumușică între 26 aprilie și 1 mai. Ansamblul „Țara Vrancei” va fi liber între 26 și 30 aprilie, dar pe 1 mai va fi în Crângul Petrești unde va susține un mic recital de cântece.


Serviciul Public de Evidență a Persoanelor nu-și desfășoară activitatea specifică vineri (26 aprilie), duminică (28 aprilie), luni (29 aprilie) și marți (30 aprilie). Poliția Locală asigură permanența între 26 aprilie și 1 mai, prezente la datorie fiind echipele de intervenție. Parking anunță că sediul instituției va fi închis între 26 aprilie și 1 mai și (atenție fraților!!!), la fel și Serviciul Ridicări Auto.


Ar mai fi de spus că autobuzele nu vor circula pe 28 și 29 aprilie, restul zilelor acestea circulând în regil de weekend iar piețele din oraș vor fi închise duminică, pe 28 aprilie.

 

Adauga comentariu