Cristi Misăilă și Ion Ștefan se întorc pierzători de la Galați. Primarul rămâne doar cu soluția favorabilă a Tribunalului Vrancea

Procesul intentat de primarul Focșaniului contracandidatului său în alegeri s-a încheiat și în apel la Galați: nimeni nu a câștigat nimic, rămâne cum s-a stabilit! Practic, atât Cristi Valentin Misăilă, cât și Ion Ștefan au pierdut în calea de atac, însă mai câștigat iese primarul. Aceasta pentru că rămâne în continuare valabil ceea ce s-a decis la Tribunalul Vrancea, în mai anul trecut.

Astăzi, Curtea de Apel Galați a respins „ca nefondate, apelurile declarate de reclamant şi pârât, împotriva sentinţei civile nr. 293/3.05.2018 pronunţată de Tribunalul Vrancea”. De menționat că nici această soluție nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs. Primarul Misăilă ne-a spus că nu știe despre această soluție de la Galați, așa că nu a comentat posibilitatea de a face recurs. Ceea ce ne-a spus totuși a fost că la mijloc nu este vorba despre despăgubirile pe care le-a solicitat de la deputatul Ion Ștefan. „Pe mine mă interesează în primul rând să își ceară scuze”, ne-a declarat primarul municipiului. 

De cealaltă parte, deputatul Ștefan nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. 

Povestea dintre cei doi, de la care s-a ajuns în instanță, este mai veche, de peste un an. La Tribunalul Vrancea s-a admis însă în parte acțiunea intentată de Misăilă chiar în ianuarie 2018. „Admite în parte cererea formulată de reclamantul Misăilă Cristi Valentin, în contradictoriu cu pârâtul Ştefan Ion. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 3.500 lei cu titlu de daune morale ca urmare a prejudiciului nepatrimonial care i-a fost creat reclamantului prin susţinerile făcute de pârât în cadrul conferinței de presă din 30.11.2017 susţinută la sediul PNL Vrancea. Obligă pârâtul, pe cheltuiala sa, la publicarea prezentei hotărâri, la rămânerea definitivă a acesteia, în două ziare locale”, se arăta în hotărârea pe fond.

Adauga comentariu