Cristi Misăilă s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă la București

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a lăsat treburile gospodăriei, capitală de giudeț, și a dat o fugă până în capitală pentru a participa împreună cu fârtații mnealui, edilii de „muncipii”, la o întâlnire cu briliantul guvernului, Viorica Dăncilă. Cei 17 primari, cu tot cu edilul Misăilă, au pălăvrăgit spornic în jurul a cinci teme capitale pentru boborul concentrat pe raza respectivelor orașe.


Așadar, potrivit „agendei de lucru”, printre altele, discuțiile s-au purtat în jurul a ceea ce-i doare pe primari, respectiv problema alocării de fonduri insuficiente în perioada ianuarie – martie și găsirea unei soluții ca să mulțumească pe toată lumea. O altă problemă discutată cu premierul Dăncilă a fost legată de rectificarea bugetară, în ideea ca aceasta să permită bugetelor locale să rămână la un nivel cel puțin egal cu cel din 2017.


Un alt subiect discutat cu Viorica Dăncilă a fost în legătură cu susținerea sistemelor de termoficare centralizată și în iarna acestui an. Primarii au insistat asupra necesității inițierii unor demersuri la Uniunea Europeană pentru obținerea de finanțări în vederea continuării și modernizării sistemelor de termoficare.


Suntem convinși că edilul urbei noastre a venit cu un sac de informații prețioase și strategii esențiale pentru continuarea mandatului în condiții optime, chiar dacă popularitatea sa se află într-un oarecare declin.

 

Adauga comentariu