Credit doar cu buletinul. Un escroc din Iași a făcut două împrumuturi pe numele unui păncean

Un ieșean de 32 de ani a fost reținut astăzi în Vrancea, fiind principalul suspect într-un dosar în care se fac cercetări cu privire la obținerea a două împrumuturi cu acte false. Plângerea a fost făcută ieri de către partea vătămată, un bărbat de 39 de ani din Panciu căruia suspectul îi folosise datele de identificare, iar polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu l-au identificat pe escroc.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi utilizat datele de identitate ale persoanei vătămate și un act de identitate falsificat, contractând astfel două împrumuturi, prin procedura on-line și obținând două credite, în valoare totală de 35.700 lei.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelaciune, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Vrancea.

Adauga comentariu