Corina Atanasiu este noul președinte al USR Focșani

Noul președinte al USR Focșani a fost ales în cadrul Adunării Generale de astăzi, 15 februarie, ocazie cu care au fost desemnați și noii membri ai Birou Local. Corina Atanasiu s-a născut în Focșani și este absolventă a Facultății de Științe ale Educației din cadrul Universității București, cu un master în Administrație Publică.


Cu 20 de ani de experiență în managementul proiectelor finanțate din fonduri europene, noul președinte al USR Focșani coordonează capitolul Educație din cadrul programului de guvernare al USR la nivel național. Corina Atanasiu îi ia locul lui Liviu Macovei în fruntea USR Focșani și va deveni, foarte probabil, noul candidat al USR Vrancea la funcția de primar al municipiului Focșani.


„Am venit în USR Focșani pentru că orașul meu merită o șansă. Cred că toți focșănenii trebuie să trăiască decent și pentru asta trebuie să ne implicăm. Ca președinte USR Focșani am câteva priorități precum dezvoltarea departamentului de resurse umane, prin identificarea competențelor fiecărui membru, urmată de mobilizarea colegilor în funcție de acestea.

Pe termen mediu îmi propun dezvoltarea departamentului de proiecte prin identificarea și analiza problemelor din comunitate, identificarea de resurse, organizarea de acțiuni în comunități, mobilizarea și stimularea membrilor dar și a voluntarilor”, a precizat Corina Atanasiu, noul președinte ales al USR Focșani.

Din componența noului Birou Local al USR Focșani  mai fac parte: Petruț Lupu, vicepreședinte; Alexandra Tătaru, Dan Manole și Nicu Panaitescu, membri; Sandi Drăgulean, supleant și Florentina Drăgulean, cenzor.

 

Adauga comentariu