Constantin Mîndrilă candidează din nou pentru funcția de manager al Spitalului Județean Vrancea

Se anunță un nou concurs organizat de Spitalul Județean Vrancea pentru ocuparea funcției de manager. Singurul candidat înscris pe listă este actualul manager, Constantin Mîndrilă, care deține postul din anul 2012. De altfel, acesta a trecut „la pas” peste prima probă, cea eliminatorie, etapă care a avut loc pe data de 10 decembrie și a constat în verificarea condițiilor impuse pentru participarea la concurs.


După verificarea dosarelor, respectiv dosarului, în cazul de față, calendarul de desfășurare a concursului stabilește pentru 11 decembrie depunerea contestațiilor (nu este cazul la Focșani) și afișarea rezultatelor pe 13 (iarăși fără probleme pentru Constantin Mîndrilă). Următoarea etapă este publicarea proiectului de management, sabilită pentru data de 14 decembrie și susținerea publică a acestuia în ziua de miercuri, 19 decembrie, ora 10.00.


Dacă nu va reuși din primul foc, Constantin Mîndrilă poate contesta rezultatul examinării, însă ne îndoim că lucrurile ar putea ajunge aici din cel puțin două motive: este singurul candidat iar președintele Comisiei de concurs (și consiliului de administrație) nu e nimeni altul decât Mihai Nedelcu, medic stomatolog și, în timpul liber, consilier local PSD în CL Focșani.

 


Pentru cei curioși, noul proiect de management întocmit de Constantin Mîndrilă va cuprinde, printre altele, descrierea situației actuale a spitalului și analiza acesteia, identificarea problemelor critice, selecționarea unor probleme prioritare, obiective și rezultatele așteptate în urma implementării proiectului. Lucrarea actualului manager al spitalului va fi structurată pe cel mult 20 de pagini și va trata, la alegere, una dintre cele cinci teme propuse de regulament:

 

 

Adauga comentariu