Consilierul liberal Ovidiu Burdușa îl provoacă la luptă dreaptă pe Marian Oprișan!

Reacție dură a unui consilier județean liberal la afirmațiile lui Marian Oprișan, potrivit cărora peste 80% dintre vrânceni preferă chilabalele cu mici și bere. Așadar, Ovidiu Burdușa, care locuiește în Italia și vine cu avionul la ședințele de CJ, a făcut un sondaj menit să lămurească problema: vor oamenii petreceri ori investiții în județ?


Se pare că majoritatea respondenților a ales, totuși, politici coerente de dezvoltare a județului și nu paranghelii pe bani publici. „Surpriză sau nu, pentru că eu unul anticipam rezultatul, 91% din cei care au răspuns întrebării mele, au cerut dezvoltare și doar 9% petreceri. Unde sunt cei 80% dintre vrâncenii care i-ar fi cerut șefului CJ să risipească bugetul județului în special pentru paranghelii? Pe ce își motivează presedintele tuturor vrâncenilor această cifră care nu coincide nici măcar de departe cu cea care a reieșit din sondajul meu? ”, scrie conslierul liberal pe pagina sa de Faceebook.


Ovidiu Burdușa nu se oprește aici și aduce în atenție situația dezatruoasă din spitalele județului și investițiile din infrastructură aproape egale cu zero, în ceea ce privește banii europeni. Având în vedere aceste lucruri, consilierul liberal îl provoacă pe Marian Oprișan la luptă dreaptă, adică la un sondaj similar și nefraudat în care cetățenii să-și spună sincer părerea.


„Oare nu ar fi mai bine ca șeful CJ Vrancea să facă public, la vedere, un sondaj similar? Și să își asume rezultatul? Îl provoc pe domul Marian Oprișan să dea dovadă de transparență și deschidere la dialog și să posteze un sondaj pe pagina sa de socializare, în care să nu intervină consilierii care-i periază comentariile critice, în care să îi întrebe pe vrânceni ce își doresc a se face cu banii noștri!”, mai adaugă Ovidiu Burdușa.

 

Sursa Foto: Facebook

 

Adauga comentariu