Consilierul liberal Alin Olteanu reprezintă „aproximativ” interesele cetățenilor în CJ Vrancea!

Dacă vă întrebați ce-a mai făcut consilierul județean de sorginte liberală, Alin Olteanu, în ultimul său an de mandat, apăi... nu trebuie să vă îngrijorați. Vă spunem cu certitudine că n-a făcut „aproximativ” mai nimic. Cine are răbdare, și noi avem din belșug, poate observa cu ușurință că diferențele dintre rapoartele de activitate pe 2016 și 2017 sunt „aproximativ” inexistente. Adică sunt „dar lipsesc cu desăvârșire”! Deși peste fruntea-i încrețită de griji au trecut doi ani de experiență în CJ, preferă în continuare să taie frunză la câini, „aproximativ” 365 de zile pe an, pentru că restul și-l petrece în vacanță.


Cele două rapoarte de activitate aferente anilor trecuți seamănă ca două picături, cu insignifiante diferențe. Cu alte cuvinte, liberalul a copiat în totalitate așa zisele preocupări din 2016 și le-a transferat cu „paste” bolognese pe hârtioara electronică intitulată sugestiv „raport de activitate pe anul 2017”. Bunăoară, ca din întâmplare, în ultimii doi ani de mandat consilierul a participat „ la aproximativ” toate ședințele CJ, „din motive obiective neputând onora câteva convocări”.


Tot din rapoartele reunite ale consilierului, aflăm că în ședințele unde a fost „aproximativ” prezent a votat pentru, împotrivă și chiar s-a abținut atunci când proiectele de hotărâri nu au fost prezentate în, pardon, neglijeu. O noutate absolută prezentată în raportul din 2017 este contribuția liberalului la „elaborarea unor proiecte de hotărâri care nu au fost aprobate de majoritate sau care nici măcar nu au ajuns să fie dezbătute în cadrul ședințelor”. Oroare! După atâta efort, munca acestui onest cetățean a fost tratată cu dosul nădragilor de colegii PSD+ALDE. Dar care a fost ilustra contribuție...„aproximativ”, asta nu ni se explică.


Atât în 2016 cât și în 2017, trase la indigo, activitățile din Comisia juridică se rezumă la dezbateri și întâlniri cu specialiștii. Între timp, Alin Olteanu și-a rezervat puțin din timpul său pentru consultări și dezbateri în cadrul grupului PNL. Identice sunt și vizitele în Tulnici, Bîrsești și Nereju, acolo unde a participat, cel puțin așa spune, la ședințele de consiliu local. Să nu uităm de onorarea invitațiilor la manifestările organizate de CJ, activități identice în cei doi ani de „aproximativ” mandat.


Cea de a doua diferență dintre cele două rapoarte de activitate constă în modul în care Alin Olteanu își percepe „aproximativa” muncă de consilier județean. Dacă în 2016 aceasta era „nu extrem de mulțumitoare”, ei bine, în anul 2017, Alin Olteanu consideră că prestația sa „a fost satisfăcătoare”. Oare, după ce și-o fi dat seama?


Fără prea multă vorbă, priviți și comparați! La final, decideți dacă stimabilul consilier Alin Olteanu vă reprezintă interesele în CJ Vrancea!

 

Adauga comentariu