Consilierul ALDE care se leapădă de propriile postări! O fi având păreri pe care să le susțină?

Reprezentantul Alianței Liberalilor și Democraților în Consiliul Local Focșani nu este tocmai hotărât ce și pe cine să susțină. Hotărâtă, mai bine spus, pentru că vorbim de o doamnă, Cătălina Lupu, aflată la primul mandat în legislativul focșănean. Dacă ezitările și tăcerile ar fi poate de înțeles în ședințele de CL, dată fiind experiența sa în administrație, nu am înțeles de ce se dezice dumneaei de postările pe care chiar cu mânușița sa și le pune pe pagina de Facebook. Acum sunt, acum dispar! Zilele trecute, scriam despre petiția on-line prin care se încerca spălarea binecunoscutului jandarm Cucoș, colonelul Sebastian. Dumneaei semnase, regulamentar, și dăduse și share.

La scurt timp, susținerea sa pentru colonelul Cucoș nu mai era așa evidentă: dispăruse de pe profilul public. Ulterior, Cătălina Lupu, înfocată, se bătea cu toți urmăritorii săi virtuali pentru a le distribui mesajul plin de tâlc al altei cunoscute doamne din politică, dar de la centru: Norica Nicolai. Adicătălea, doamna Norica știa ea ce știa, astfel că și Cătălina Lupu era ferm convinsă că protestatarii practic au venit cu răniții și gazații de acasă.

Plină de credință, Cătălina Lupu a lăsat o vreme postarea la locul ei. Numai că, surpriză, comentariile nu i-au fost tocmai favorabile. Plus că au fost și câteva pariuri cum că doamna va face pierdută postarea. Așa că ce să faci? Doar nu îți susții punctul de vedere cu argumente. Nu, mai bine ștergi orice urmă publică a aberației numite Norica Nicolai. Așa că doamna consilier a făcut curat pe profilul său. Din nou: 

Nu vă faceți griji, doamna consilier ALDE știe ce face în CL, votează prin ridicare de mânuță de fiecare dată când trebuie. În CL, ședințele sunt înregistrate audio-video, așa că nu se pot șterge prea ușor și de aceea nu se poate dezice de „convingerile” sale. Încă.

Adauga comentariu