Condamnat pentru trafic de migranți, a încercat să scape de închisoare

Un focșănean de 43 de ani a fost prins ieri de polițiști, acesta fiind căutat de oamenii legii întrucât încerca să scape de închisoare. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au organizat ieri o acţiune pe raza municipiului, pentru a-i găsi pe cei care au pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi se sustrag de la executarea acestora.

Așa a fost depistat și focșăneanul, care fusese condamnat de Curtea de Apel Galați la 2 ani închisoare pentru trafic de migranți. Condamnatul a ajuns ulterior în Penitenciarul Focșani. Aici a fost încarcerat ieri și un alt vrâncean, căruia i s-a părut probabil o glumă clemența arătată inițial de instanță.

Tot ieri, la ora 15.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Garoafa, sat Ciușlea, față de care instanța a dispus înlocuirea muncii neremunerate în folosul comunității cu închisoarea”, a comunicat biroul de presă al IPJ Vrancea.

Adauga comentariu