Competiție internă în PNL Vrancea! Șapte liberali își dispută șansa de a candida la Primăria Focșani în 2020!

Dacă în urmă cu aproximativ trei săptămâni, oamenii cu greutate din PNL Vrancea erau reticenți cu privire la numele celor care vor intra în cursa pentru primărie, acum, partidul a dat drumul ogarilor. Nu mai puțin de șapte liberali s-au înscris în lupta internă pentru desemnarea candidatului unic la alegerile locale din 2020. Aceștia sunt Ion Ștefan, Nicu Tănase, Corneliu Gheoca, Dragoș Cozma, Constantin Gavriloiu, Gabriela Marchitan și Liviu Macovei.


„Candidații vor avea câteva luni la dispoziție pentru a-și convinge colegii că merită votul lor în cursa către Primărie, urmând a-și prezenta proiectele și acțiunile în care cred și care pot aduce Focșaniului ceea ce îi lipsește în prezent: dezvoltare economică, administrație eficientă, transparență decizională, respect față de cetățean, cheltuirea cumpătată a banului public”, s-a anunțat oficial pe pagina de Facebook a PNL Vrancea.


Deputatul Ion Ștefan se află printre cei „șapte samurai” care își dispută, intern și democratic, candidatura unică la alegerile locale din 2020. Ion Ștefan are de partea sa avantajul de a mai fi candidat o dată la primărie, precum și experiența din parlament. „Pe mine mă bucură că avem o echipă de tineri, de oameni pregătiți, cu experiență, oameni care au reușit în carieră și în viață. Oricare dintre cei șase colegi ai mei poate deveni, fără probleme, viitorul primar al orașului nostru”, ne-a declarat deputatul.


Nicu Tănase este președintele PNL Focșani și a intrat în competiția internă deoarece consideră că are experiența necesară pentru un eventual duel cu reprezentantul PSD la alegerile locale. „Am decis să fac acest pas întrucât am acumulat destulă experiență politică și profesională. Un alt motiv este faptul că știu cu exactitate ce își doresc focșănenii și cred că pot schimba imaginea dezolantă a Focșaniului dar și condițiile de viață ale concetățenilor mei”, ne- a spus liderul PNL Focșani. Nicu Tănase este convins, totuși, că cel mai important adversar al său în lupta internă din partid este deputatul Ion Ștefan.


Dragoș Cozma este medic stomatolog și ceea ce l-a determinat să-și depună candidatura în această competiție internă este dorința de reformă. Schimbare în PNL, schimbare în Focșani. „M-am înscris în această competiție internă cu gândul de a schimba ceva în acest oraș și pentru a determina o schimbare în PNL, un nou concept. Toși, cu toții suntem colegi, suntem buni cu toții și ne sprijinim unul pe celălalt. Sunt multe de făcut în Focșani dar pe primul loc aș dori să așez sistemul de sănătate. Ar urma educația, spațiile verzi și locurile de joacă”, ne-a mărturisit Dragoș Cozma.


Corneliu Gheoca este consilier local și participă la competiția internă din PNL pentru că, spune el, dorește să ajute partidul. „Dacă voi candidala primărie, câteva dintre prioritățile mele sunt legate de reorganizarea Parking SA, a locurilor de parcare dar și de modul în care își fac treaba funcționarii din Primăria Focșani. Organigrama de acolo e puțin cam mare...În altă ordine de idei, cele mai mare șanse le are deputatul Ion Ștefan, dar și Liviu Macovei este unul dintre oamenii care sunt apreciați în partid”, ne-a lămurit Corneliu Gheoca.  


Compania internă va lua sfârșit anul viitor, în luna martie, atunci când Biroul Politic Local al PNL va desemna candidatul oficial al partidului la primărie.

 

Sursa Foto: Facebook

 

Adauga comentariu