Colaborare a polițiștilor de la Combaterea Criminalității Organizate Vrancea cu agenții F.B.I. pentru destructurarea unui grup infracțional organizat!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și un procuror din cadrul DIICOT Vrancea au pus în executare nu mai puțin de 8 mandate de aducere în cadrul unui dosar de amploare. În cadrul anchetei se fac cercetări pentru constituire și aderare la un grup infracțional organizat, fraudă informatică în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.


Cinci persoane au fost puse sub control judiciar, acestea fiind cercetate pentru comiterea mai multor fraude, atât în țară cât și în străinătate, cumijloace electronice de plată. Indivizii din cadrul grupării clonau carduri iar apoi foloseau datele pentru a face cumpărături online, după care vindeau produsele la prețuri mult mai mici decât pe site-urile de unde făceau „cumpărăturile”.


Cercetările se află în plină desfășurare, însă trebuie spus că în cadrul acestei operațiuni de amploare polițiștii vrânceni au colaborat îndeaproape cu agenții F.B.I.

 

Adauga comentariu