CJ vrea să dea afară UNPR Vrancea din sediul de pe Bucegi

Consiliul Județean Vrancea consideră că a fost suficientă relația de iubire cu Uniunea Națională pentru Progresul României. Dacă în trecut Marian Oprișan numai că nu se pupa pe gură cu marele Gabriel Oprea, în ziua de azi instituția condusă de președintele PSD Vrancea vrea să se lepede de filiala din județ a UNPR. În urmă cu două luni, CJ Vrancea a introdus la Judecătoria Focșani un proces prin care insistă ca Uniunea Națională pentru Progresul României - Filiala Vrancea să fie evacuată din sediul pe care i l-a pus la dispoziție în vremurile bune. În 2014, relația PSD - UNPR era extraordinară, astfel încât i-a instalat pe membrii acestui partid într-un sediu de câteva sute de metri pătraţi în centrul Focşaniului. În acele vremuri, UNPR avea doi reprezentanți în CJ Vrancea, astfel încât lucrurile mergeau bine la vot și eforturile au fost răsplătite: fostul sediu al ziarului de casă al președintelui Oprișan, abia eliberat, ajungea la formațiunea prietenă.

Potrivit listei actualizate privind inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al judeţului Vrancea, imobilul de pe Strada Bucegi nr. 21, bloc A II are o valoare de inventar de 1.094.137 lei:

Însă, cum situația UNPR la nivel central este incertă după fuziunea cu PMP - partid care ar fi trebuit să „absoarbă” ceea ce a mai rămas din defuncta formațiune politică, și procesul care i-a urmat și care încă se judecă, la nivel local lucrurile trebuie să se miște. Pe surse, motivul pentru care CJ Vrancea solicită evacuarea ar fi neplata chiriei. Însă este se pare doar o portiță de care președintele PSD Vrancea este decis să se folosească. La acest moment, dat fiind litigiul privind fuziunea, UNPR nu are un cont bancar, iar PSD Vrancea ar insista să își primească chiria cuvenită numai în acest fel. Deși s-a încercat plata prin alte modalități, o cale de mijloc nu a existat. Și, cum în Focșani există doi consilieri UNPR în legislativul focșănean, ne întrebăm cui dorește PSD Vrancea să dea o lecție? Viceprimarului Marius Eusebiu Iorga sau lui Costel Bârsan, despre care se știe că nu este în relații cordiale cu primarul PSD Cristi Valentin Misăilă?

Adauga comentariu