CJ Vrancea vrea să dea bani pentru rebilitarea Secției TBC a spitalului, dar nimeni nu e încântat de afacere. Caută antreprenori inclusiv pe Facebook, după „moda” platformei online: poză și informații false

Reabilitarea Secției TBC a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani mai are de așteptat. Consiliul Județean Vrancea a pierdut o șansă să încredințeze contractul scos la licitație inițial, după ce la finalul perioadei nimeni nu s-a arătat interesat. După o lună și jumătate, CJ a decis să reia procedura de licitație, însă a plusat: face reclamă contractului inclusiv pe pagina sa de internet, dar și pe Facebook.

Anunțul de participare simplificat îmbie antreprenorii cu aceeași sumă ca și în luna august - 4.220.772,52 lei, și în general cu aceleași condiții, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 28 octombrie. Publicat pe 8 octombrie, anunțul de pe SEAP are două „ecouri” în lumea virtuală, însă informațiile oferite sunt ușor diferite. Astfel, pe pagina CJ și pe Facebook nu pare că ar fi nevoie de vreo reabilitare. Poze sunt cu realitatea din exteriorul secției, însă ceea ce se arată în mediul virtual e ambalat frumos cu o poză SF.

Totodată, se arată că proiectul de Reabilitare Energetică a Secției TBC Focșani are o valoare estimată de 1 milion de euro. Estimat, estimat, dar de la suma pusă în joc și până la un milion de euro e cale lungă de vreo câteva zeci de mii. Sau deja se știe că asta va fi suma totală care se va plăti pe viitor, chiar dacă finanțarea prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 este una fixă?

Adauga comentariu