Circuitul dosarului în natură: cauza privind accidentul de vineri, în care a fost implicat un polițist, nu a ajuns nici acum la parchet

Un accident rutier, două mașini implicate și trei răniți, printre care și un polițist. Cine a fost vinovat și cum exact s-a produs accidentul de vineri de la Garoafa urmează a se stabili în urma cercetărilor din dosarul penal.

Pentru că da, a fost întocmit un dosar - cel mai probabil pentru vătămare corporală din culpă, iar aceasta e informația oficială. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a comunicat la câteva ore după producerea accidentului că trei persoane au fost rănite ușor, însă din cauză că a fost implicat și un ofițer din cadrul IPJ Vrancea, comunicarea publică va fi realizată de către purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Azi, la trei zile distanță și patru telefoane mai târziu, aflăm că nimeni nu face nicio comunicare, pentru că dosarul nu a ajuns oficial la niciun parchet. Cert e că la PJ Focșani nu a ajuns nimic și ar fi indicat să ne interesăm la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Ceea ce am și făcut, însă nu am avut mai mult noroc. PT Vrancea nu a înregistrat o asemenea cauză, dintr-un simplu motiv: dosarul nu a ajuns de la poliție. Am mai aflat și că e posibil ca dosarul, când și cum va ajunge, să fie preluat de către PCA Galați. N-am mai sunat și la Galați. Dacă nu a ajuns dosarul în Focșani, la câteva sute de metri distanță, e puțin probabil să fie trimis direct în județul vecin atât de repede.  

Adauga comentariu