Cine este Cristian Alexa, tânărul care va face parte din echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României: „Nu m-am gândit că voi ajunge atât de departe”

Cristian Alexa, tânărul de doar 17 ani din Focșani care a făcut senzație vineri seara la Vocea României, a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări legate de experiența sa. Nu se consideră o vedetă și ia lucrurile pe rând, fără să își facă planuri de viitor. „Am fost oprit pe stradă și mi s-a părut foarte ciudat. În schimb... am simțit căldura oamenilor care mă susțin”, ne-a vorbit Cristian despre primele reacții ale oamenilor. Adolescentul speră să poată împăca atât școala - fiind în an terminal la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din municipiu, cât și pregătirile care vor urma la Vocea României. Cine este Cristian? Este mezinul familiei și a fost susținut în ceea ce își dorește să facă. Din ce ne-a povestit, iubește de mic muzica, chiar dacă nimeni din familie nu a cochetat cu artele frumoase.

„Cânt de la vârsta de 5 ani, bineînțeles nu „profi”, de când am descoperit chitara. Visez să am o carieră de succes în domeniul muzicii, dar tot ce-mi trebuie... e multă muncă și puțin noroc. Nu am luat niciodată lecții de canto sau de chitară, sunt prima persoană din familie care are tangențe cu arta. În schimb... asta nu i-a oprit să încerce și ei să învețe să cânte la chitară și să cânte cu mine. Când facem noi „concerte”, se aude în tot blocul”, povestește amuzat Cristian.

De altfel, o parte din familie l-a însoțit la preselecții. Iar prima persoană pe care a sunat-o a fost cea care i-a dat viață.

„M-am hotărât să mă înscriu la Vocea României după ce mi-au spus prietenii că au ajuns preselecțiile și la noi în oraș. Mi-am propus să nu ratez acea ocazie unică, așa că am profitat. Fără niciun gând că aș putea ajunge atât de departe. La preselecție am fost cu tata, fratele meu mai mare și prietena lui. Și după ce am ieșit de acolo... am sunat-o pe mama”, își aduce aminte focșăneanul.

Din câte ne-a spus, nu a plecat cu planuri la drum. A fost însă fericit să vadă că doi dintre jurați - Irina Rimes și Tudor Chirilă - l-au vrut în echipă.

„Nu regret nicio clipă că sunt în echipa lui Tudor. Ce-i drept... a lucrat cel mai intensiv și cel mai devreme cu echipa lui. Și s-a implicat. De aceea nu regret. Am însă emoții pentru ce va urma. Dar știu că o să fiu pregatit la momentul respectiv pentru orice. Țin să cred că profesorii vor înțelege și mă vor susține ca și până acum”, ne-a mai spus Cristian.

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu