Cei 80% dintre vrânceni, despre care Oprișan zice că și-ar da viața pentru parangheliile din Focșani, chemați să îi întărească afirmațiile

Surprinzătoare afirmație a lui Marian Oprișan vineri, în ultima ședință de Consiliu Județean: vrâncenii sunt cei care cer insistent petreceri fastuoase, pentru că viața e frumoasă și merită trăită. Nu contează condițiile pe care le avem în județ, contează să ne simțim bine. Sau cel puțin asta reiese dintr-un sondaj citat de președintele CJ Vrancea, doar de dumnealui cunoscut. O fi așa, nu o fi? Cert e că, după ședință, unul dintre consilierii din opoziție a creat un sondaj pe Facebook: „Întrebare pentru vrâncenii de acasă și din Diaspora: vreți petreceri din banii județului Vrancea sau investiții în drumuri, școli sau spitale? DRAGI VRÂNCENI, CE VĂ DORIȚI MAI MULT: PÂINE ȘI CIRC SAU EVOLUȚIE?”. Drept e, nu e foarte corect ce face domnul Ovidiu Burdușa, creatorul sondajului. Pentru că este posibil ca mulți dintre cei 80% dintre vrâncenii care i se plâng lui Oprișan că nu le dă mai multe petreceri să nu aibă net. Sau curent electric. Sau poate, doar poate, nu știu a citi.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a afirmat într-o ședință ordinară că oamenii, vrâncenii, sunt cei care cer parangheliile de sute de mii de euro. Și asta nu oricum, ci în proporție de 80%. În Județul Vrancea, unul dintre cele mai sărace din țară, cele mai înapoiate și cele mai ocolite de investitori, de unde se fuge ca de ciumă, oamenii vor paranghelii și nu dezvoltare economică, școli moderne sau spitale. Vă rugăm să vă dați o părere în sondajul realizat pe pagina mea de Facebook. Vă mulțumesc”, își explică demersul liberalul. Azi erau puțin peste 500 de voturi, dar este timp, dat fiind că sondajul se încheie peste 5 zile. Aseară, maxim 30 dintre respondenți voiau petreceri fără număr, printre care și cel mai îndrăgit Bachus pe care l-a avut Vrancea la festivalul cu același nume, în timp ce peste 300 votaseră pentru dezvoltarea orașului.

Adauga comentariu