Ce spun medicii Secției de ortopedie din cadrul Spitalului Județean Vrancea despre aparatul medical „îmbunătățit” cu improvizații!

O fotografie ce ilustra o improvizație făcută la un aparat medical din Secția de ortopedie a Spitalului Județean Vrancea a ajuns în atenția presei locale după ce a fost postată de un cetățean pe pagina sa de socializare. Imaginea înfățișa un aparat ortopedic care susținea piciorul unui bolnav, însă greutatea și tija care ar fi trebuit să țină membrul suspendat lipseau, acestea fiind înlocuite cu o cârpă și două bidoane pline cu apă.


În urma unor articole apărute în presă, conducerea instituției spitalicești a considerat că cel mai potrivit lucru ar fi o explicație din partea medicilor care conduc Secția de ortopedie. Așadar, a fost aranjată o mică întâlnire cu mass-media, în care aceștia au putut explica despre ce este vorba.


Șeful Secției de ortopedie, Robert Mihăilă, a precizat presei că s-a recurs la improvizația respectivă întrucât piesele aferente aparatului nu sunt de găsit în comerț. Cu toate acestea, medicul a ținut să sublinieze că mica găselniță nu afectează cu nici un chip funcția aparatului medical și că bolnavii nu au de suferit din această cauză.


La întrebările ziariștilor, Robert Mihăilă a declarat că, în afară de cel apărut în presă, niciun alt aparat medical din Secția de ortopedie nu funcționează pe bază de improvizații. Stați liniștiți fraților, românului nu i-a lipsit niciodată sârma și patentul din buzunar, obiecte ce fac minuni în mâinile pricepute ale acestuia.

 

Sursă foto: Facebook

Adauga comentariu