Ce se vinde în Vrancea de „vinerea neagră”! Ace, brice și carice la prețuri „microscopice” de Black Friday!

Nebunia reducerilor s-a extins peste tot. Site-urile cu anunțuri se întrec în oferte de tot felul, care de care mai tentante și mai „super”. Cumpărătorul on-line este atenționat cu litere de-o șchioapă că acum este momentul să achiziționeze, la prețuri imbatabile, tot ceea ce și-a dorit tot anul. Practic, putem cumpăra cu reduceri incrediblie, vorba aia, „ace, brice și carice, lame și chiloți de dame”. Clientul, înnebunit de febra numită „Black Friday”, purcede la un adevărat război cu propriile economii, cu salariu și, de ce nu, cu pensia.


OLX nu a scăpat de febra vânzărilor cu preț redus. Peste tot plutesc cârlige imaginare în care sunt așteptați să se agațe clienții de orice vârstă. Iată, de exemplu, acest magnific acoperiș de care puteți beneficia cu 25% reducere. Ofertă unică, locație Focșani, la o azvârlitură de băț de orice colț al județului.


Cei care își doresc o cămașă pentru seara de Crăciun sau Revelion nu trebuie să mai caute. Cu ocazia zilei negre de astăzi...a dat norocul peste ei. Iată, cu doar 37 de lei, cămeșa Tom Tailor – sută la sută din bumbac, elegantă și cu mânecă lungă așteaptă să o tragi pe tine. Pozele sunt reale iar transportul este gratuit dacă se achiziționează cel puțin două bucăți. Să nu uităm un aspect foarte important: hainele sunt trimise de fratele din Olanda care lucrează la un „outlet-general-store”.


Cei mici sau cei mari pot acum achiziționa chiar și o tablă de desenat autocolantă cu prețul incredibil de 37 de lei. Vânzătorul ne lămurește că obiectul se poate lipi pe perete, ușă, dulap sau pe orice suprafață plană, deci și pe frunte. La minim două bucăți mai primiți și un set cu 10 markere! Ăsta, da, noroc!


Reducere uluitoare și la tuburi premo! Cine n-a apucat să-și cumpere, are acum ocazia de a le achiziționa cu un preț de la 400 la 1.100 de lei pe bucată, în funcție de diameteu. Evident, oferta este de Black Friday, în alte circumstanțe ar fi costat dublu, nu? Cu această ocazie îi sfătuim pe primarii din localitățile cu risc de inundații să nu stea pe gânduri. Acum este momentul să-și achiziționeze o groază de podețe ca să dea bine la alegători.


În sfârșit, pentru cei care vor să o facă pe detectivii de ocazie, găsim un anunț interesant. Un pix spion prevăzut cu o cameră ascunsă poate fi cumpărat acum pentru umilul preț de 69 de lei. Noroc cu aceste reduceri ca să putem imortaliza, ca să spunem așa, pe unii cărora vrem să le facem vreo „bucurie”.

 

Adauga comentariu