Ce s-a mai întâmplat cât averile vicepreședinților CJ au fost la secret: Ionel Cel-Mare și-a mai luat un teren, Dănuț Cristian și-a terminat casa!

Era de așteptat ca la un moment dat Agenția Națională de Integritate să publice declarațiile de avere ale aleșilor județeni, completate încă din vară, dar ținute la secret câteva luni. Așa aflăm și noi, populimea, ce s-a mai întâmplat cu veniturile din Consiliul Județean Vrancea. Spre exemplu, cei doi vicepreședinți au avut câștiguri diferite. Ionel Cel-Mare (ALDE) a declarat că a câștigat în anul 2017 un total de 95.612 lei, iar Dănuț Cristian a calculat o sumă de 86.620 lei (formată din indemnizația de consilier județean - 1.154 lei - și indemnizația de vicepreședinte, de 85.466 lei).

E clar că Ionel Cel-Mare nu stă pentru bani în politică sau administrație. Chiar dacă pare mare suma încasată pe un an de la Consiliul Județean, domnul Cel-Mare este, după cum se știe, un pensionar al MAI.

Față de anul anterior, în declarația lui Ionel Cel-Mare apar câteva modificări: a ajuns să dețină 9 terenuri, de la agricole, la forestiere sau intravilane! Anul trecut, Ionel Cel-Mare și-a mai cumpărat un teren agricol, în suprafață de 1.156 metri pătrați, dar a reușit și să își pună ceva bani albi pentru zile negre la bancă. Dacă în 2017 avea în depozitul bancar 65.000 de lei, anul acesta a ajuns la 80.000.

Diferența din declarația lui Dănuț Cristian stă tot în proprietăți. Față de declarația din 2017, vicepreședintele CJ Vrancea a bifat o căsuță. La propriu:

Potrivit declarației de avere, Dănuț Cristian a rămas tot cu două mașini, dedicat Opelului. Numai că l-a vândut pe cel fabricat în 1993 și și-a luat în loc tot un Opel, fabricat în 2016. Anul trecut a adus și datorii, un al doilea împrumut, scadent în 2020, în sumă de 40.220 lei.

 

Adauga comentariu