Ce părere au unii focșăneni despre rudele lor, angajate la primăria lui Misăilă: „I-ați dat un job fără concurs, fără nimic, doar să vă slujească... și el e prostu proștilor”

Facebookul este pentru unii cea mai importantă platformă unde își pot vărsa năduful, indiferent de subiectul în discuție. Rar am întâlnit însă un comentariu ca cel pe care îl vom prezenta mai jos, postat de un vrâncean pe pagina primarului tuturor focșănenilor. „Ești un Gunoi, cu G mare, care forțați lumea să trăiască pentru voi!!! Ați găsit proști ca vărul meu,... care i-ați dat un job în primărie, fără concurs, fără nimic, doar să vă slujească... și el e prostu proștilor... vă slujeste orbește... Dar aici se duc banii focșănenilor?? Să vă posteze vouă mizeriile?? Primăria ar trebui să se ocupe cu treburile orașului... nu cu mizeriile voastre... ați angajat doar sclavi, oameni să vă slujească, nu vă pasă de oraș... să vă fie vouă bine! Oameni cărora le place să stea în genunchi, să vă venereze! Copiii voștri vor plăti pentru mizeriile voastre... și ai sclavilor voștri!!!! Dumnezeu e român bulangiilor!!!!

Comentariul, scris luna trecută, a rămas acolo, în ciuda limbajului folosit și al acuzațiilor. Mare parte din situația descrisă o știm cu toții: unii angajați nu au nici în clin nici în mânecă cu funcția pe care au fost puși în primărie, iar ordinele de serviciu includ și share-urile mesajelor pline de tâlc ale mai marilor din partid. Acum, nu știm care este exact situația cu verișorul domnului supărat. Cert este că respectivul a fost angajat anul trecut, după ce anterior lucrase la o firmă de arhitectură. Inițial inspector la direcția de urbanism și autorizări în Primăria Focșani, în prezent figurează ca inspector la direcția arhitectului șef.

Adauga comentariu