Ce a făcut deputatul Dragoș Bârlădeanu pentru cei peste 19 mii de euro pe care i-a primit anul trecut. Deși este tânăr, are comunicări orale sub două minute

Mai toți parlamentarii trimiși de vrânceni la București prin vot și-au completat declarațiile pentru anul trecut, din care puteam vedea clar ce îi mână în luptă - comparativ cu acvitivatea pe care o au, efectiv. În cazul deputatului Dragoș Petruț Bârlădeanu nu sunt schimbări mari în declarațiile completate pe 6 iunie anul acesta. La avere apare același teren intravilan în Odobești, cumpărat în 2009, și creditul de 40.000 de euro scadent în 2036. Modificări au apărut în ceea ce privește veniturile salariale: 90.350 lei a fost indemnizația pe un an de la Camera Deputaților, o evoluție notabilă față de salariile pe care le încasa ca funcționar în Vrancea.

Deputatul nu se rupe însă cu munca. Activitatea parlamentară în cifre este cel puțin jalnică, la peste un an și jumătate de mandat:

Camera Deputaţilor face publice totodată și transcrierile intervențiilor, ceea ce într-un fel e bine, abia știm ce ne pot deputații. Anul trecut a luat cuvântul o singură dată, când, ce să vezi? Spusese vorbe pline de miez și înțelepciune: PREZENT!

Anul acesta, Bârlădeanu a vorbit de două ori. Probabil simțea nevoia de comunicare, dat fiind că nu le mai vorbise colegilor din 24 mai 2017. Așă că a cuvântat 1 minut și 33 secunde pe 22 mai 2018, atunci când s-a dezbătut Proiectul de Hotărâre privind adoptarea opiniei referitoare la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu şi Comitetul Economic şi Social European - Pachetul privind mărfurile. Consolidarea încrederii în piaţa unică COM(2017)787(PH CD 29/2018):

Pe 2 mai, și-a bătut toate recordurile: 1 minut și 45 de secunde:

   

 

 

Adauga comentariu