Câteva mii de euro cheltuite pentru două zile de conferințe. Investitor - Primăria Focșani


Cu ceva timp în urmă, nu prea mult, vă adusesem în atenție faptul că primăria Focșani va cheltui patru mii de euro pe două mese festive în cadrul unui proiect intitulat „Viziune și performanță prin implementarea unor instrumente de planificare strategică, sisteme de managementul calității/performanței și a unor sisteme informatice inovative”. Ei bine, la cheltuiala aceea se mai adaugă una, cea cu achiziționarea anumitor servicii de publicitate.


Pentru că cele două conferințe ar trebui să aibă un oarecare ștaif, primarul nu putea lăsa să treacă momentul nemarcat. În consecință, așa cum se practică cu astfel de ocazii, municipalitatea va achiziționa un „pachet” destinat să rezolve problema vizibilității  prin realizarea unor măsuri - strategii de informare.


Poate vă puneți întrebarea: cum se vor cheltui cei 3.500 de euro? – Tradițional! Se vor cumpăra: două anunțuri în presa locală (probabil Media Uno va avea exclusivitate), un anunț plastifiat, format A2, ce va fi amplasat le primărie, 490 de pixuri și490 de mape personalizate (cu buzunar), 20.000 de pliante, 200 de postere autocolante și două roll up-uri.


În concluzie, la cei 4.000 de euro, bani destinați organizării a două mese festive, se mai adaugă 3.500 de euro pentru publicitate. Dintr-o dată, evenimentul va costa, la prima strigare, 7.500 de euro, cam la cât ajunge o nuntă.

 

Adauga comentariu