Casă incendiată la Irești din cauza unui foc făcut în spații deschise!

Patru echipaje din cadrul Staței de Pompieri Vidra au intervenit astăzi, 3 aprilie, în jurul orei 12.00, la o gospodărie cuprinsă de flăcări din localitatea Irești. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, una de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.


Pompierii au acționat imediat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, flăcările extinzându-se deja la acoperiș și anexele gospodăriei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.


Forțele de intervenție au reușit să învingă înlupta cu focușl după aproape o oră. Cu toate acestea au ars acoperișul casei, anexele din lemn, îmbrăcăminte și ustensile electrice, acestea din urmă depozitate în pod.


În ciuda faptului că pompierii au acționat rapid, incendiul a ucis 4 capre, 1 ied și 2 porci, cadavrele carbonizate fiind găsite de militari într-o anexă. Totuși, efortul militarilor a dus la salvarea unei alte locuințe aflate în apropierea casei cuprinse de flăcări. În opinia specialiștilor ISU Vrancea, incendiul a fost provocat de producerea unui foc în spații deschise.

 

Adauga comentariu