Casa de unde cei doi pompieri vrânceni au salvat cei trei câini și pisica a fost incendiată în mod intenționat! Poliția l-a prins pe piroman, un individ din județul Neamț!

Misterul incendiului care a mistuit casa din Satul Nou, orașul Odobești, pe 3 februarie a fost elucidat. Toată lumea își amintește de gestul extraordinar al celor doi pompieri vrânceni care au salvat din flăcări trei câini și o pisicuță. Ei bine, casa mistuită de flăcări aparținea unei femei în vârstă de 69 de ani, stăpâna celor patru animale.


La acel moment încă nu se cunoștea sigur cauza incendiului, însă, în cele din urmă, experții ISU Vrancea au dat verdictul: focul fusese pus intenționat și nu era vorba de o întâmplare nefericită. Poliția din Odobești a demarat cercetările și două zile mai târziu, pe 5 februarie, a fost identificat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Oniceni, județul Neamț.


Ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul se certase cu bunicuța și a recurs la un gest incalificabil: a dat foc casei. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propus pentru arestare preventivă.

 

Adauga comentariu