Cartierul Bahne „s-a vindecat” de G2. Blocul Nato a dispărut de pe fața pământului

S-a „vindecat locul” în care până mai ieri se ridica Blocul G2, rușinea locuitorilor din Cartierul Bahne. Demolarea imobilului, demarată pe 19 august, a fost finalizată mai repede decât se preconiza. Lucrările de demolare au ajuns până la urmă la suma de 632.465,39 lei și, chiar dacă termenul de finalizare era estimat a fi mai mare, astăzi primăria anunță cu surle și trâmbițe că totul e gata.

Firește, ce e mai bun urmează de-acum:

„Am #finalizat lucrările de demolare a blocului #G2 din cartierul Bahne

Demarat la mijlocul lunii august și finalizat înainte de termenul de execuție de 10 săptămâni, proiectul “Demolare Bloc G2 din str. Aleea Căminului nr. 12, situat în municipiul Focșani, județul Vrancea” a respectat, în acest timp, toți pașii necesari desfășurării în cele mai bune condiții a lucrării de demolare.

După îndepărtarea grămezilor de moloz, pământ, fiare și bucăţi de beton rezultate în urma dărâmării construcției, locul a fost igienizat și curățat conform normelor specifice. Pe terenul rămas liber avem în vedere construirea în viitor a unui centru multifuncțional pentru activități educative, culturale, recreative și sociale”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Focșani.

Adauga comentariu