Carligele MTB Racing - între eveniment sportiv și gest umanitar

Pe 9 iunie 2019, administrația locală din Cârligele organiza pentru prima dată evenimentul „Cârligele MTB Racing”, adresat iubitorilor sportului cu pedale, fie ei amatori sau sportivi de performanță. Pentru se putea bucura de acțiune, participanții trebuiau să aibă peste 16 ani și o bicicletă mountain bike. Odată criteriile îndeplinite, participanții nu aveau decât să se urce în șa și să parcurgă 30 de kilometri pe un traseu combinat (asfalt și drum forestier).


Ideea este că organizatorii s-au gândit să dea și o notă umanitară acestui eveniment sportiv. Astfel, s-a convenit ca odată cu înscrierea la acțiune cei prezenți să achite și o taxă de participare în valoare de 20 de lei, suma strânsă urmând să fie cheltuită în folosul unei familii nevoiașe din localitate.


Așadar, cu banii strânși în urma „Cârligele MTB Racing”, aproximativ 1.500 de lei, oragnizatorii au făcut o bucurie familiei Crivăț, din satul Dălhăuți, prin achiziționarea unei mașini de spălat cu detergentul și balsamul aferent. „Sperăm ca prin acest gest, viaţa mamei şi a celor saşe copii ai familiei să devină mult mai uşoară decât a fost până acum”, este mesajul primăriei publicat pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Primăria Cârligele

 

 

Adauga comentariu