Caricatura și literatura sărbătorite la Casa de Cultură din Odobești. Eveniment marcat de prezența graficianului C.Pavel și scriitorului Gh. Neagu

La începutul săptămânii viitoare, Biblioteca publică din orașul Odobești va gădui un dublu eveniment cultural în prezența a două nume cunoscute în județul Vrancea: graficianul Constantin Pavel și scriitorul Gheorghe Neagu. Așadar, luni, începând cu ora 12, instituția odobeșteană își va deschide porțile pentru un moment dedicat artei grafice și prozei, în egală măsură.


Ziua va fi deschisă cu vernisajul Salonului de Grafică Satirică „Milcoveritas”, curatorul expoziției nefiind altul decât îndrăgitul caricaturist Constantin Pavel. Graficianul este un adevărat ambasador cultural al județului nostru, cu premii importante în țară și străinătate. De data aceasta, ascuțimea spiritului său va fi transpusă în lucrări ce vor putea fi văzute și mai ales cugetate la Odobești.


Cea de a doua parte a zilei de luni va fi dedicată scriitorului Ghorghe Neagu, moment ce va avea loc imediat după vernisarea expoziției de caricatură, în sala „Dumitru Pricop”. Scriitorul vrâncean este nelipsit de la întâlnirile cu iubitorii de lectură, organizate în Orașul Viilor Domnești. De data aceasta, Gheorghe Neagu își va lansa în premieră volumul „Așezământul”.


„Mai multe despre opera și cariera graficianului Constantin Pavel și a scriitorului Gheorghe Andrei Neagu veți putea afla doar la Odobești, participând la evenimentul pe care instituția noastră l-a gândit și l-a pregătit pentru a încheia agenda culturală odobeșteană, în ajunul spectacolului de Crăciun din 20 decembrie”, ne comunică directorul Casei de Cultură Odobești, Valentin Muscă.

 

 

Adauga comentariu